Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. května 2021 21:36
Čas čtení 0:51
Kamila Šebestová

Američtí teenageři na dovolené zabili italského policistu, za vraždu dostali doživotí

Američtí teenageři na dovolené zabili italského policistu, za vraždu dostali doživotí
Zdroj: TASR / Domenico Stinellis
NEWS
Uložit Uložené

Mají celý život před sebou, budou jej ale muset prožít ve vězení.

Letní výlet do Říma se pro dva americké studenty změnil v doživotní pobyt ve vězení. Po 13 hodinách jednání o tom ve středu rozhodl italský soud. Za vraždu policisty Cerciella Rega si odpykají celoživotní trest.

Jednadvacetiletý Finnegan Lee Elder a dvacetiletý Gabriel Natale-Hjorth v červenci roku 2019 ubodali policistu k smrti. Stalo se tak v centru Říma, kdy měl službu v civilu po návratu ze svatební cesty.

Doporučeno
Z brutálních činů těchto českých vrahů odsouzených na doživotí budeš mít husí kůži Z brutálních činů těchto českých vrahů odsouzených na doživotí budeš mít husí kůži 30. dubna 2021 19:40

Spolu s jeho kolegou konfrontoval mladé Američany, když vyšetřovali krádež tašky. Byli oblečeni jako normální občané, bez zbraní. Američané je napadli nožem, který patřil jednomu z nich. Cerciella Regu bodli až jedenáctkrát. Útočníci tvrdili, že policisty považovali za kriminálníky a jednali v sebeobraně. Regův policejní kolega Andrea Varriale, který přežil se zraněními, však dosvědčil, že k útočníkům přistoupili zepředu a ukázali jim své policejní odznaky.

Domů
Sdílet
Diskuse