Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. května 2021 11:15
Čas čtení 1:03
Vojtěch Vanda

Rodiče od pátku pohřešují 12letou Nelu z Vyškova. Policie žádá veřejnost o pomoc

Rodiče od pátku pohřešují 12letou Nelu z Vyškova. Policie žádá veřejnost o pomoc
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Dvanáctiletá slečna už v minulosti jednou utekla z domu. Zjištěné informace doposud nevedly k jejímu nalezení.

Policie pohřešuje další dítě. Od neděle pátrá po dvanáctileté Nele z okresu Vyškov, která se v pátek večer nevrátila domů. Rodina ji minulý víkend hledala všude, kde to bylo možné, nicméně bez výsledku. Ani bezpečnostním složkám se však nepovedlo dívku, která by se mohla pohybovat ve skupině mladých osob, doposud najít. Proto prosí veřejnost o pomoc.

Doporučeno
Tělo pohřešovaného Tomáše nalezla policie v řece Svratce. Nyní bude vyšetřovat, jak se tam dostalo Tělo pohřešovaného Tomáše nalezla policie v řece Svratce. Nyní bude vyšetřovat, jak se tam dostalo 5. května 2021 10:53

Dvanáctiletá Nela již v minulosti jednou odešla z domova. Proto její otec po ní od pátku večer, kdy se nevrátila domů, pátral sám, a doufal, že se jeho dcera brzy vrátí domů. Jenže se tak nestalo. Proto policisté po ohlášení zmizení vyrazili do terénu na místa, ke kterým by mohla mít nějaký vztah, nicméně bez výsledku.

Domů
Sdílet
Diskuse