Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2021 18:12
Čas čtení 0:38
Vojtěch Vanda

VIDEO: Naštvaný bruslař rozbil v Praze dveře autobusu bruslí. Hrozí mu rok vězení

VIDEO: Naštvaný bruslař rozbil v Praze dveře autobusu bruslí. Hrozí mu rok vězení
Zdroj: Policie ČR
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Neznáš podrážděného bruslaře?

Někomu stačí málo a přijde úplně o nervy. Mezi tuto skupinu lidí patří nejspíše i náladový bruslař z Prahy, kterému zřejmě vadilo, jak blízko před ním na Smíchovském nádraží ve středu 5. května zastavil autobus. Přestože k žádnému kontaktu nedošlo, muž se k autobusu vrátil a bruslí vybil sklo u předních dveří. Policie nyní žádá veřejnost o pomoc při identifikaci řidiče. 

Doporučeno
Kuplířky „zaměstnávaly“ ženy na erotické služby, pronajímaly jim priváty.  Společně s občasnou prostitucí si vydělaly 4 miliony Kuplířky „zaměstnávaly“ ženy na erotické služby, pronajímaly jim priváty. Společně s občasnou prostitucí si vydělaly 4 miliony 14. května 2021 17:00

Na záběru z přední kamery řidiče autobusu je vidět, že bruslař přechází na chodník v nepřehledném prostoru zastávky, kam zrovna autobus přijíždí. Navíc vychází zpoza zaparkovaného autobusu mimo přechod. K incidentu došlo kolem 17. hodiny.

„Podezřelý přecházel vozovku právě ve chvíli, kdy kolem něj projížděl autobus směřující na seřadiště. Ačkoliv k žádné kolizi nedošlo a muž nemusel ani popoběhnout, aby ho nesrazil, jen tak to nenechal. K autobusu se vrátil a bruslemi rozbil skleněnou výplň předních dveří,“ napsal k situaci mluvčí policie Jan Rybanský.

Policie muže nyní hledá. Muži pro podezření ze spáchání trestného činu poškození cizí věci hrozí až rok za mřížemi.

Domů
Sdílet
Diskuse