Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2021 19:58
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

Zpravodaj ČT David Borek je na místě konfliktu Izraele a Palestiny. Řekl nám, zda se bojí o život (Freshnews)

Zpravodaj ČT David Borek je na místě konfliktu Izraele a Palestiny. Řekl nám, zda se bojí o život (Freshnews)
Zdroj: se svolením Davida Borka
REFRESHER
Uložit Uložené

Pusť si nové Freshnews.

Středa už tradičně znamená další díl našich pravidelných Freshnews a ani tentokrát samozřejmě o nový souhrn zajímavých zpráv z posledních dní nepřijdeš. Dnešní epizodou tě provede naše moderátorka Kateř, se kterou se podíváme do světa hudby, sportu nebo společenských událostí. Pojďme na to.

Začneme rozhovorem, který pro server Forum 24 poskytl Andrej Babiš mladší. Ten mimo jiné uvedl, že jeho otec, současný premiér, je sadista a srab„Můj otec byl vždy falešný a zlý, politika ho nijak nezměnila, jenom se zlepšila jeho schopnost přetvařovat se. Pravda je ta, kterou zná asi jenom rodina z jeho prvního manželství, že je to sadista,“ řekl. Více si můžeš přečíst zde.

Doporučeno
Jako novinář jsem nemohl začít hystericky ječet a běžet do krytu, komentuje reportér David Borek boje v Izraeli (Rozhovor) Jako novinář jsem nemohl začít hystericky ječet a běžet do krytu, komentuje reportér David Borek boje v Izraeli (Rozhovor) 15. května 2021 13:06

Věnovat se dnes bude také izraelsko-palestinskému konfliktu. Jak to přímo na místě vypadá, nám v rozhovoru popsal zpravodaj České televize David Borek. „Evropanům válka připadá jako něco zapomenutého a hrozivého, tady je to způsob, jakým se státy udržují při životě,“ pověděl nám. Při konfliktu už zahynuly i desítky dětí.

Abychom nebyli ale pouze vážní, nabídneme ti i jeden odlehčený rozhovor. V tom jsme totiž vyzpovídali mladého objektofila Dominika, který tvrdí, že je zamilován do sanitek značky Mercedes. Považuje je za své manželky a dokonce s nimi má sex. Více už ale dozvíš ve videu. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse