Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. května 2021 19:57
Čas čtení 0:36
Ondřej Jarůšek

Rammstein míří znovu do Prahy, kapela v příštím roce vystoupí na letišti Letňany

Rammstein míří znovu do Prahy, kapela v příštím roce vystoupí na letišti Letňany
Zdroj: Flickr/NRK P3/volně k užití
HUDBA
Uložit Uložené

Praha se dočká dalšího velkolepého koncertu kapely Rammstein

Legendární německá kapela Rammstein znovu vystoupí v Praze. Industrial metalová formace do Česka zavítá 15. května příštího roku, tedy zhruba tři roky po jejich poslední show u nás. Naposledy zde odehráli dva koncerty na stadionu Eden v roce 2019, tentokrát je fanoušci přivítají na letišti Letňany.

Doporučeno
Metallica v Praze opět zahrála Jožina z Bažin. Koncertu přihlíželo 70 tisíc fanoušků Metallica v Praze opět zahrála Jožina z Bažin. Koncertu přihlíželo 70 tisíc fanoušků 19. srpna 2019 11:24

Předprodej vstupenek byl v síti Ticketportal spuštěn ve středu 19. května v 15:00, nejlevnější lístky startovaly na 1 990 korunách. Síť dodává, že vstupenky jsou personalizované, což, znamená, že každý lístek je vázán na konkrétní osobu, jejíž jméno bude uvedeno na vstupence. Jeden zákazník si navíc nemůže koupit více než šest lístků.

„Cílem této zvláštní a vědomé regulace předprodeje je poskytnout co největšímu počtu fanoušků možnost zakoupit si vstupenky za férové a nikoli přemrštěné ceny,“ vysvětluje síť Ticketportal.

Skupina se během pandemie soustředila na tvorbu nové hudby. Klávesista Christian Lorenz aka Flake před pár měsíci potvrdil, že se kapele během lockdownu podařilo nahrál osmé studiové album. Dočkat bychom se jej měli zřejmě ještě v tomto roce.

Rammstein
Zdroj: Flickr/NRK P3/na voľné použitie
Domů
Sdílet
Diskuse