Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2019 11:24
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Metallica v Praze opět zahrála Jožina z Bažin. Koncertu přihlíželo 70 tisíc fanoušků

HUDBA
Uložit Uložené

Americká čtveřice hudebníků vsadila na jistotu.

Metallica v neděli v Praze v Letňanech odehrála další zastávku své WorldWired Tour. Stejně jako loni v dubnu, i letos si neodpustila okořenění svého repertoáru o skladbu Ivana Mládka Jožin z Bažin. Opakovaný vtip měl i tentokrát úspěch. Píseň doplnili záběry Ivana Mládka a Ivo Pešáka, které běžely za nimi na velkoplošné obrazovce. 

Koncert Metallicy si do Prahy přijelo užít zhruba 70 tisíc lidí. Bylo vyprodáno. Americká kapela zahrála své legendární hity, ale i novinky z posledního alba Hardwired...to Self-Destruct. Vystoupení začalo skladbou Ennia Morriconeho z westernu Hodný, zlý a ošklivý. Po odehrání několika svých starších i nových skladeb potěšili české publikum stejně jako loni v 02 Areně Jožinem z Bažin.

Doporučeno
Kvůli Metallice v Praze je posílena linka metra C, na koncert dorazí 70 tisíc lidí Kvůli Metallice v Praze je posílena linka metra C, na koncert dorazí 70 tisíc lidí 18. srpna 2019 17:09

Koncert se nesl v energické atmosféře, kterou narušovalo jen pár vyvedených opilců a fanoušků, kteří se snažili vyšplhat na  lešení tribuny určené k sezení. S náporem návštěvníků koncertu se musel vypořádat i Dopravní podnik hlavního města Prahy. Některé silnice byly uzavřeny a byly posíleny spoje MHD.

Domů
Sdílet
Diskuse