Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
4. června 2021 15:53
Čas čtení 0:57
Vojtěch Vanda

Ca$hanova Bulhar ohlásil nové album Romeo

Ca$hanova Bulhar ohlásil nové album Romeo
Zdroj: Tony Havlík/REFRESHER
HUDBA
Uložit Uložené

Červnové ohlášení releasů ještě není úplné. S kůží na trh půjde znovu Bulhar.

K výčtu nových releasů, které jsme ti přinesli dnes, si můžeš přičíst ještě jeden. A ten bude opravdu velký. Zčistajasna se totiž hlásí o slovo nejvýraznější interpret minulého roku Ca$hanova Bulhar, jenž se chystá fanouškům přinést várku nového zboží. Uslyšíš jej na albu, které nazval Romeo.

Doporučeno
V červnu se český rap ponese ve znamení dvojic. Album vydá Maniak s Wichem, Indigo a Bloodflow přinesou EP V červnu se český rap ponese ve znamení dvojic. Album vydá Maniak s Wichem, Indigo a Bloodflow přinesou EP 4. června 2021 8:56

Bulhar navíc nenechá své fanoušky čekat, vyjde už totiž v pondělí 7. června. Těžko říct, zda se jedná o symbolický krok, dá se ale odvodit, že pokud jedno album vyjde v červnu, mohlo by druhé vyjít na konci roku podobně, jako to Bulhar udělal loni. Jeho pracovní morálku nejspíš nelze nijak utlumit.

Spolu s release date Bulhar odhalil i cover, na němž je vidět spousta kožešin a čiší z něj luxus, a tracklist, který jen potvrzuje jeho naladění. Znovu se nepouští do projektu, který by měl být přeplácaný známými jmény, ale s výjimkou Labella, jenž je prakticky rodinou, jede rap sám na vlastní triko podobně jako při prvním releasu minulého roku rap, disco, revoluce.

Možná trochu překvapivě v tracklistu nenajdeme single Zlatej kluk, k němuž nedávno vydal i videoklip, přestože cover singlu nápadně připomíná vibe coveru zrovna oznámeného Romea.

Doporučeno
Ca$hanova Bulhar je stále klasický rapující Pražák s tvrdou flow, a proto jej ceníš. THUG LOVE SOFIA to nezmění (Recenze) Ca$hanova Bulhar je stále klasický rapující Pražák s tvrdou flow, a proto jej ceníš. THUG LOVE SOFIA to nezmění (Recenze) 17. listopadu 2020 16:55

Nezáleží tedy na tom, zda jsi připraven, nebo ne, je čas přijmout novou hudbu od Bulhara. Online by se měla objevit již v pondělí o půlnoci

Domů
Sdílet
Diskuse