Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2021 21:59
Čas čtení 0:40
Dominik Vetrák

Elden Ring je obrovské fantasy od tvůrců Bloodborne a Dark Souls. Sleduj debutové gameplay záběry

Elden Ring je obrovské fantasy od tvůrců Bloodborne a Dark Souls. Sleduj debutové gameplay záběry
Zdroj: From Software
TECH
Uložit Uložené

From Software vydá v roce 2022 jednu z nejočekávanějších her posledních let.

Herní svět se raduje. Po téměř dvou letech od oznámení studio From Software servíruje první gameplay záběry z očekávaného fantasy JRPG Elden Ring. Tvůrci takových pecek jako Armored Core, Dark Souls, Demon's Souls, Bloodborne či Sekiro vydají 21. ledna 2022 Elden Ring pro PC, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 a PS5.

Doporučeno
Recenze: Ratchet & Clank: Rift Apart – je to skutečně nejkrásnější hra na světě, na kterou žádná jiná nemá? Recenze: Ratchet & Clank: Rift Apart – je to skutečně nejkrásnější hra na světě, na kterou žádná jiná nemá? 8. června 2021 16:00

Z gameplay záběrů můžeme vytušit, že hratelnost se více přiblíží tradičním „souls“ hrám. Má jít o dosud největší hru společnosti From Software, odehrávat se bude v obrovském fantasy světě. Ten spoluvytvářel George R. R. Martin, autor knižní ságy Píseň ledu a ohně (Game of Thrones).

Domů
Sdílet
Diskuse