Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2021 7:03
Čas čtení 1:11
Adam Novosad

Kanye West se do Iriny Shayk zahleděl již v roce 2010. Užívají si prý fázi zamilovanosti, ale závazky zatím neřeší

Kanye West se do Iriny Shayk zahleděl již v roce 2010. Užívají si prý fázi zamilovanosti, ale závazky zatím neřeší
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Ještě spolu oficiálně netvoří pár, ale prý mají obě strany zájem o společnou budoucnost.

Kanye West zatím neplánuje obrátit svůj život naruby kvůli Irině Shayk, ale momentálně jsou oba ve fázi zamilovanosti. Takové zprávy přicházejí z bulvárních webů, které se na nový vztah známého rapera vyptávali lidí z jeho blízkého okolí, informuje Vanity Fair.

Doporučeno
Dřív ses v Bravíčku dozvěděl o kapele Tupac a z rádií hrál jen Coolio, říká  autor první knihy o českém rapu (Rozhovor) Dřív ses v Bravíčku dozvěděl o kapele Tupac a z rádií hrál jen Coolio, říká autor první knihy o českém rapu (Rozhovor) 16. června 2021 9:00

Dvojice prý prožívá fázi jako z líbánek, hledají si k sobě cestu a poznávají jeden druhého. Jejich vztah však zatím nelze nazvat vztahem v pravém slova smyslu, protože nechtějí nic uspěchat. Podle zdroje z okolí Westa oslovil Shayk právě on před pár týdny, setkali se spolu v New Yorku a nakonec ji pozval na společnou oslavu svých narozenin do Francie.

Spojení Kanyeho Westa s Irinou Shayk není náhodné. Oba se setkali na natáčení klipu ke skladbě Power v roce 2010 a Kanye si prý od té doby na Irinu dobře pamatoval. „Vždycky si myslel, že je výjimečná, a udržovala si místo v jeho mysli,“ konstatuje zdroj.

Momentálně údajně oba plánují vyzkoušet randění na dálku, protože aktivity rapera probíhají v Los Angeles, zatímco Irina Shayk žije v New Yorku. V této chvíli spolu oficiálně netvoří pár, ale oba mají o tento krok zájem, a tak jen zjišťují, jak by spolu dokázali fungovat.

Vznik nového spojení podle všeho schvalují i ​​bývalí partneři obou z nich. Kim Kardashian je prý šťastná, že je po boku Kanyeho právě Irina, zatímco Bradley Cooper s Irinou udržuje blízký vztah a prý mu nezáleží na tom, s kým bude randit, pokud bude šťastná a spokojená.

Domů
Sdílet
Diskuse