Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. července 2021 15:29
Čas čtení 0:56
Daniel Mikolášik

Plyšový kaktus rapuje polsky o kokainu a depresi. Čínská hračka pro děti pobouřila veřejnost

Plyšový kaktus rapuje polsky o kokainu a depresi. Čínská hračka pro děti pobouřila veřejnost
Zdroj: Unsplash/Colin Davis/volně k užití
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

„Jediné, co mám v hlavě, je pět gramů kokainu,“ rapuje dětská hračka.

Maloobchodní prodejce na Tchaj-wanu prodává dětskou hračku, která pobouřila část veřejnosti. Na první pohled jde o neškodný a roztomilý plyšový kaktus. Po kliknutí na tlačítko však začne tančit a rapovat polskou píseň o závislosti na kokainu a o depresivních stavech, které u některých uživatelů drog končí sebevraždou, píše Newsweek.

Pohoršující hračky si všimla Ela Sobczak pocházející z Polska v hračkářství v centru města Tchaj-čung. Po tom, co si vyslechla text, který zpívá, byla v šoku.

Doporučeno
Nováčci z Blakkwoodu, Mikýř na albu Maniaka s Wichem a nebo Skinny Barber. Toto je český rapový červenec Nováčci z Blakkwoodu, Mikýř na albu Maniaka s Wichem a nebo Skinny Barber. Toto je český rapový červenec 9. července 2021 11:42

„Kokain a pokusy o sebevraždu skutečně nejsou témata, o nichž by měly děti pořád dokola poslouchat. Je to šokující,“ řekla pro deník Taiwan News Polka žijící na Tchaj-wanu, která je sama matkou.

Domů
Sdílet
Diskuse