Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2021 8:50
Čas čtení 0:44
Ondřej Jarůšek

Jak velký budeš mít důchod? Díky této kalkulačce si to můžeš spočítat (Freshnews)

Jak velký budeš mít důchod? Díky této kalkulačce si to můžeš spočítat (Freshnews)
Zdroj: TASR/Roman Hanc
REFRESHER
Uložit Uložené

Máme pro tebe nové Freshnews

Sport, technologie i tipy na léto. To jsou některá z témat našich nových Freshnews, v nichž každý týden shrnujeme zajímavé události z několika posledních dní. Nejnovější epizodou tě provede naše moderátorka Kateř, kterou – pokud nás sleduješ pravidelně – už pravděpodobně dobře znáš.

Povíme si například o smrti profesionálního MMA zápasníka Travise Fultona. Toho mohou domácí fanoušci znát zejména jako bývalého soupeře Attily Végha. Americký bojovník spáchal sebevraždu ve vězeňské cele, kam se dostal kvůli podezření z výroby a šíření dětské pornografie, v případě uznání viny mu hrozilo až 70 let natvrdo.

Doporučeno
Tiktokerka Linda: Moje maminka je typický Vietnamec, ale já jsem Češka. Život ve Vietnamu si nedovedu představit (Rozhovor) Tiktokerka Linda: Moje maminka je typický Vietnamec, ale já jsem Češka. Život ve Vietnamu si nedovedu představit (Rozhovor) 13. července 2021 10:50

Pokud tě zajímá, jaký budeš mít důchod, díky nové kalkulačce od České správy sociálního zabezpečení si jej můžeš vypočítat. Zatím se sice jedná o testovací verzi aplikace, ale i tak máš možnost spočítat si, co zhruba tě ve stáří čeká. Výsledek tě ale pravděpodobně příliš nepotěší.

A co dalšího na tebe v nových Freshnews čeká? Tak například se dozvíš o naší nové anketě z pražských ulic, a pokud ještě nemáš plány na léto, možná ti trochu pomůžeme. Vybrali jsme totiž šest aktivit, u kterých zažiješ porci zábavy a taky se s kamarády možná trochu zapotíte. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse