Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2021 19:08
Čas čtení 1:03
Tereza Šnajdrová

Muž na tři týdny zavřel fenku doma. Majitelka bytu ji našla mezi výkaly a téměř na pokraji sil

Muž na tři týdny zavřel fenku doma. Majitelka bytu ji našla mezi výkaly a téměř na pokraji sil
Zdroj: Policie ČR
NEWS
Uložit Uložené

Třiatřicetiletý muž z Královéhradecka se odstěhoval za prací a svoji fenku nechal v pronajatém bytě.

Štěstí v neštěstí měla fenka křížence plemen staford, pitbulteriér a ridgeback, kterou v pronajatém bytě nechal muž, když se odstěhoval za prací do jiného města. Až po třech týdnech ji našla majitelka nemovitosti, a to doslova za pět minut dvanáct. Fenka ležela mezi výkaly, byla podvyživená a téměř na pokraji sil, informuje Policie ČR.

Doporučeno
VIDEO: Muž pod vlivem drog, alkoholu a bez řidičáku ujížděl rychlostí 150 km/h. Zastavil ho až strom VIDEO: Muž pod vlivem drog, alkoholu a bez řidičáku ujížděl rychlostí 150 km/h. Zastavil ho až strom 22. července 2021 11:20

Policejní vyšetřovatel z oddělení hospodářské kriminality územního odboru Hradec Králové v těchto dnech obvinil z trestného činu týrání zvířat 33letého muže. Klade mu za vinu, že se o svou fenku křížence plemen Staford, Pitbulteriér a Ridgeback dlouhodobě řádně nestaral. Minimálně tři týdny ji nechal bez dozoru a samotnou v pronajatém bytě, nezajistil ji dostatek potravy, tekutin ani pohybu,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Domů
Sdílet
Diskuse