Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2021 18:53
Čas čtení 0:44
Daniel Mikolášik

Ariana Grande měla virtuální koncert ve Fortnite. Hráči si užili hity jako 7 Rings či skladbu se zesnulým Mac Millerem

Ariana Grande měla virtuální koncert ve Fortnite. Hráči si užili hity jako 7 Rings či skladbu se zesnulým Mac Millerem
Zdroj: Epic Games
HUDBA
Uložit Uložené

Dlouho připravovaný audiovizuální zážitek sice trval jen několik minut, ale rozhodně stál za to.

Po interpretech jako Marshmello či Travis Scott, jejichž živá vystoupení ve Fortnite se stala doslova fenoménem a dosud jsou považována za hudebně grafickou genialitu 21. století, odehrála ve hře tentokrát vlastní virtuální koncert Ariana Grande.

Spojení jedné z nejlepších interpretek současnosti a populární hry skončilo opět výborně. Před plánovaným virtuálním koncertním turné tento víkend s názvem Rift Tour měli hráči ještě v průběhu týdne možnost zakoupit si ve Fortnite obchodě i nový skin Ariany se dvěma styly – s hnědými nebo růžovými vlasy.

Doporučeno
Burleska Angelina Angelic: Svým způsobem jsme luxusní striptérky. Nahotu vnímám jako svobodu (Rozhovor) Burleska Angelina Angelic: Svým způsobem jsme luxusní striptérky. Nahotu vnímám jako svobodu (Rozhovor) 5. srpna 2021 12:34

Kromě skinu k ní vývojáři z Epic Games přidali i specifický glider, krumpáč a batoh. Arianin první koncert v rámci víkendové Rift Tour odstartoval v pátek přesně o půlnoci našeho času. Pokud ho však hráči nestihli, pokračovat bude i v sobotu a v neděli hned čtyřmi dalšími koncerty.

Domů
Sdílet
Diskuse