Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. srpna 2021 13:13
Čas čtení 1:14
Dominik Vetrák

Eternals v traileru vysvětlí, proč nebojovali proti Thanosovi. Jeden z nich je v podstatě marvelovský Superman

Eternals v traileru vysvětlí, proč nebojovali proti Thanosovi. Jeden z nich je v podstatě marvelovský Superman
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY MARVEL
Uložit Uložené

Sleduj nový a pořádně akční trailer na Eternals.

Eternals vypadají skvěle. Na rozdíl od další marvelovky Shang-Chi si režisérka Chloe Zhao prosadila, že bude natáčet co nejvíce scén s reálnými kulisami a v přírodě. Nechtěla se spoléhat jen na vizuální triky a digitální pozadí. A v traileru je to i cítit. Kromě toho jsme v něm viděli velké množství blockbusterových, akčních scén, přičemž některé postavy nám předvedly i své schopnosti.

Zaujal Ikarus v podání Richarda Maddena, který dokáže létat, má supersílu a z očí mu šlehá laser. Je to o něco méně komplexní postava než Superman, ale i tak se na něj těšíme. Trailer se zabývá i otázkou, proč Eternals nebojovali proti Thanosovi či jinému nepříteli. Ve filmu nám to tvůrci detailně vysvětlí. Zřejmě to bude mít něco společného s bytostmi Celestials, které Eternals stvořili. 

Tito konkrétní Eternals přišli na Zemi před 7 000 lety. Za ten čas se rozptýlili na různá místa, ale jistá hrozba je spojí dohromady, aby mohli planetu Zemi ochránit. Bojíme se jen toho, že všichni záporáci budou bezcharakterní. Thanos nám ale ukázal, že i digitální postava dokáže ohromit.

Domů
Sdílet
Diskuse