Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2021 8:05
Čas čtení 0:41
Tereza Šnajdrová

Kanye West se chce opět přejmenovat. Pokud soud vyhoví jeho žádosti, bude se americký raper jmenovat Ye

Kanye West se chce opět přejmenovat. Pokud soud vyhoví jeho žádosti, bude se americký raper jmenovat Ye
Zdroj: Flickr/Celebs Journey/volně k užití
NEWS KANYE WEST
Uložit Uložené

Není to poprvé, co Kanye West usiluje o přejmenování. V roce 2019 se rozhodl pro jméno Christian Genius Billionaire Kanye West.

Zdá se, že Kanye West dělá jedno šokující rozhodnutí za druhým. Nyní se opět rozhodl, že jeho jméno není takové, jaké by si ho představoval, a kalifornské soudy proto požádal o přejmenování. Ač ještě v roce 2019 uvažoval o dlouhém jméně Christian Genius Billionaire Kanye West, nyní se rozhodl pro mononym Ye, informuje NME.

Doporučeno
Kanye West na představení alba Donda nabízel vakcínu 40 tisícům lidí, očkovat se nechali jen čtyři Kanye West na představení alba Donda nabízel vakcínu 40 tisícům lidí, očkovat se nechali jen čtyři 14. srpna 2021 12:00

Kanye West o změnu jména požádal v úterý 24. srpna a soud má nyní 6 až 12 týdnů na stanovení sezení, na němž bude rozhodnuto, zda raperovi změnu jména dovolí nebo ne. Kanye Omari West, jak zní celé jeho občanské jméno, by tak mohlo být změněno na mononym Ye. Jedná se tak o obrat o 180 stupňů, neboť ještě v roce 2019 raper usiloval o jméno Christian Genius Billionaire Kanye West.

Domů
Sdílet
Diskuse