Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2021 15:18
Čas čtení 0:57
Radim Šlechta

Česká fotbalistka Votíková míří do PSG. Na dresu bude mít stejné číslo jako Messi

Česká fotbalistka Votíková míří do PSG. Na dresu bude mít stejné číslo jako Messi
Zdroj: Instagram / @bara_vot
NEWS
Uložit Uložené

Na dva roky teď česká brankářka odjíždí reprezentovat Paříž.

Bára Votíková oblékne dres Paris Saint-Germain se symbolickým číslem 30, který v klubu nosí i slavný Lionel Messi, jenž se do pařížských barev oblékl teprve nedávno. Do Francie jde Bára bojovat o místo jedničky, i když podle to podle ní nebude jednoduchý úkol. Česká brankářka a influencerka o svém přestupu informovala na svém Instagramu.

„Ve Slavii jsem strávila 6 sezón a byla mi ne jen fotbalovým domovem. 3 tituly - NAZDÁR! Čtvrtfinále ligy mistrů. Tisíce lidí na stadionu v zádech. Díky Slavie, že jsi mě dostala až sem, otevřela dveře k dalším příležitostem a výzvám,“ vyjádřila se Bára na Instagramu, na kterém oznámila také svůj nový směr.

Doporučeno
Ženským fotbalem se v Česku dá uživit, hrát za nároďák je čest, říká brankářka Slavie Barbora Votíková Ženským fotbalem se v Česku dá uživit, hrát za nároďák je čest, říká brankářka Slavie Barbora Votíková 4. prosince 2019 17:00
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Barbora Votíková (@bara_vot)

Domů
Sdílet
Diskuse