Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2021 8:54
Čas čtení 1:02
Viktor Kniš

Ariana Grande rozdává 5 milionů na záchranu duševního zdraví. Lidem na celém světě platí za terapii s psychologem

Ariana Grande rozdává 5 milionů na záchranu duševního zdraví. Lidem na celém světě platí za terapii s psychologem
Zdroj: Getty Images/Robin Marchant
NEWS ARIANA GRANDE
Uložit Uložené

Americká zpěvačka si sama prošla problémy s duševním zdravím. Nyní rozdává až 5 milionů dolarů pro ty, kteří by si sezení jinak nemohli dovolit.

Ariana Grande se spojila s platformou Better Help, která propojuje lidi na celém světě s psychology a terapeuty ve snaze minimalizovat problémy s duševním zdravím. Jelikož služba je zpoplatněná a ne každý si ji může dovolit, zpěvačka u příležitosti Světového dne duševního zdraví oznámila, že věnovala 5 milionů dolarů, kterými uhradí měsíc sezení komukoliv na světě.

Stačí vyplnit krátký dotazník, aby platforma našla pacientovi vhodného odborníka. Služba nabízí i sezení s psychologem v anglickém jazyce. Jedna z nejpopulárnějších popových hvězd na světě si sama prošla podobnými problémy, proto velmi dobře ví, jak důležité je svěřit se do rukou odborníků.

Doporučeno
Zpěvačka Aiko: Moje hudba bývala melancholická, ale dnes už mám větší radost ze života. Myslím, že jsem dospěla (Rozhovor) Zpěvačka Aiko: Moje hudba bývala melancholická, ale dnes už mám větší radost ze života. Myslím, že jsem dospěla (Rozhovor) 11. října 2021 7:00

„Uvědomuji si, že pokud jde o přístup ke zdrojům duševního zdraví, existují objektivní překážky a toto je jen jedno malé gesto, které jsem chtěla zopakovat s platformou Better Help,“ konstatuje Ariana, která se službou spolupracovala už v první polovině roku, kdy podobným způsobem věnovala milion dolarů. Dodává, že přístup k terapii duševního zdraví zůstává systémovým problémem.

Domů
Sdílet
Diskuse