Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2021 9:45
Čas čtení 0:50
Adam Novosad

23letý mladík se zasekl v 90. letech. Miluje staré Nokie, seriály sleduje na televizoru z roku 1989 a nesnáší moderní styl

23letý mladík se zasekl v 90. letech. Miluje staré Nokie, seriály sleduje na televizoru z roku 1989 a nesnáší moderní styl
Zdroj: Pexels/Polina Kovaleva/volně k užití
NEWS
Uložit Uložené

Jack Walters nesnáší moderní odstíny šedé, které dominují dnešním domácnostem, tak tu svou zařídil ve stylu 90. let.

Angličan Jack Walters žije v minulosti. Nejde o to, že by se mu nelíbilo v moderní společnosti, ale svou fascinaci životním stylem a módou 90. let posunul na novou úroveň. Jack žije ve městě Bakewell v hrabství Derbyshire, kde si celou svou domácnost zařídil tak, jako by ji vystřihl ze starého katalogu, píše Ladbible.

Zatím za svou vášeň utratil více než 130 tisíc korun, protože si nejenže zařídil byt podle stylu z minulosti, ale nakoupil si také doplňky z 90. let. Nyní se může pochlubit sérií starých budíků, tlačítkových telefonů Nokia a venku nosí své oblíbené džíny značky Frankfurt, za které by se nestyděli ani jeho rodiče v nejlepších letech.

Domů
Sdílet
Diskuse