Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. října 2021 19:08
Čas čtení 0:44
Martin Adam Pavlík

Alec Baldwin poprvé promluvil o tragédii na place. Mám zlomené srdce, říká

Alec Baldwin poprvé promluvil o tragédii na place. Mám zlomené srdce, říká
Zdroj: Getty Images/Jim Spellman
FILMY A SERIÁLY ALEC BALDWIN
Uložit Uložené

Herec neskrýval smutek.

Jak uvádí Independent, americký herec Alec Baldwin, který na filmovém place během natáčení filmu Rust nechtěně zastřelil kameramanku Halynu Hutchins a postřelil režiséra Joela Souzu, poprvé promluvil o nešťastné události.

Doporučeno
Za zbraně zodpovídají zbrojíři, říká Petr Jákl. Je producentem filmu, na jehož natáčení Baldwin omylem zastřelil kameramanku Za zbraně zodpovídají zbrojíři, říká Petr Jákl. Je producentem filmu, na jehož natáčení Baldwin omylem zastřelil kameramanku 22. října 2021 18:20

„Neexistují žádná slova, která by vyjádřila můj šok a smutek v souvislosti s tragickou nehodou, která připravila o život Halynu Hutchins, manželku, matku a obdivovanou kolegyni,“ napsal herec na Twitteru.

„Plně spolupracuji s policejním vyšetřováním na řešení toho, jak k této tragédii došlo. Jsem v kontaktu i s jejím manželem. Nabízím svou podporu celé rodině. Mám zlomené srdce. Pro jejího manžela, jejich syna a všechny, kteří Halynu znali a milovali,“ napsal také herec.

Jak dále uvádí britský deník, oddělení šerifa Santa Fe po incidentu vydalo prohlášení, v němž potvrdilo, že režisér filmu Joel Souza je nadále v nemocnici Christus St. Vincent podrobený léčbě. Policie dodala, že vyšetřování zůstává „otevřené a aktivní“ a „v souvislosti s incidentem zatím nebylo vzneseno žádné obvinění“.

Domů
Sdílet
Diskuse