Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. října 2021 11:58
Čas čtení 1:28
Tereza Šnajdrová

Pavel Liška se omluvil za reklamy pro Bohemia Energy. „Celý se to hodně moc nepovedlo,“ napsal

Pavel Liška se omluvil za reklamy pro Bohemia Energy. „Celý se to hodně moc nepovedlo,“ napsal
Zdroj: ČTK/Vondrouš Roman
NEWS
Uložit Uložené

Oblíbený český herec si zahrál v sérii televizních spotů společnosti Bohemia Energy.

Kvůli nečekanému konci společnosti Bohemia Energy přišlo bezmála milion zákazníků v Česku o svého dodavatele energie, což jim způsobilo jak škody, tak starosti. K problému se nyní vyjádřil i herec Pavel Liška, který si zahrál v sérii televizních spotů Bohemia Energy. Na svém Facebooku vydal dlouhé prohlášení. „Část prů*eru vidím prostě v riskování a nevytvoření si záloh do budoucna,“ napsal oblíbený herec.

Doporučeno
Bohemia Energy končí. Nového dodavatele energií si bude muset najít skoro milion lidí Bohemia Energy končí. Nového dodavatele energií si bude muset najít skoro milion lidí 13. října 2021 12:29

Společnost Bohemia Energy 13. října ze dne na den ukončila svoji činnost a skoro milion lidí přišlo o dodavatele energií. To mnohým pořádně zavařilo, neboť přišli o levnou elektřinu, fixní ceny a nyní přešli k dodavatelům poslední instance a musí platit násobně více.

Za Bohemia Energy se nyní omluvil herec Pavel Liška, který pro společnost natáčel sérii televizních spotů a jeho tvář si tak se zkrachovalým dodavatelem energií mnozí spojují.

Byl jsem dvakrát tak v šoku, jednak jsem nechápal jak tak velká společnost s takovým množstvím klientů, kteří jsou na ni závislí, včetně mě, může jen tak oznámit, že ze dne na den končí. A pak šok druhý, že se to vlastně týká i mě, nejen jako jejich zákazníka, ale i jako toho, kdo pro BE před 3 roky natáčel reklamní spoty, právě proto, aby se víc lidí dozvědělo, že existují, a že máme na trhu alternativu, která nám je schopna elektřinu dodat za výhodnější ceny, než nabízí velcí monopolní dodavatelé,“ stojí v úvodu jeho vyjádření.

Část průseru vidím prostě v riskování BE a nevytvoření si záloh do budoucna, i pro tak nepředpokládatelné globální zvýšení cen energií, jako se teď právě stalo. Rozumím tomu, že k obchodu risk asi někdy patří, že tím pádem, díky tomu, pak i my, jejich podnikáním, nakupujeme elektřinu o to levněji, ale přese vše mi přijde zásadní, aby následky toho, když se to nepovede, nesl pouze a jenom ten kdo riskuje,“ pokračoval s tím, že on sám patří k zákazníkům Bohemia Energy a je mu moc líto, co lidé nyní zažívají.

Přestože stojím mimo BE, vím že spoustě lidem jednoduše zůstávám s nimi spojený a souvisím s jejich průserem. A tak to zklamání, zlobu, naštvanost...nemilost...cítí i vůči nám s Markem. S tím už nic nenaděláme. Je mi to moc líto a všem, kdo cítí takové příkoří se tímto omlouvám,“ napsal Liška v závěru.

Doporučeno
ČEZ: Elektřina od nového roku zdraží o 30 %, plyn až o dvě třetiny ČEZ: Elektřina od nového roku zdraží o 30 %, plyn až o dvě třetiny 18. října 2021 12:01
Domů
Sdílet
Diskuse