Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2021 9:23
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Kromě Rytmuse se v ringu poperou i další známí rapeři. Na speciální akci bude zápasit i hvězda Gábor Boráros

Kromě Rytmuse se v ringu poperou i další známí rapeři. Na speciální akci bude zápasit i hvězda Gábor Boráros
Zdroj: se svolením Matúše Zeťáka
NEWS
Uložit Uložené

Rapeři směřují do ringu, za peníze se poperou v exhibičních zápasech.

Slovenští rapeři se poperou v ringu. Zařídí to nová slovenská organizace Fight Night Challenge, která bude pořádat exhibiční zápasy známých osobností, ale i známých MMA zápasníků. Kredibilitu má turnaji dodat Spartakus Gym, který trénuje nejlepší slovenské rváče v organizaci Oktagon.

Doporučeno
Česká MMA bojovnice trénuje v domovském gymu Conora McGregora: Potřebovala jsem změnu, abych se zlepšila, říká Pudilová (Rozhovor) Česká MMA bojovnice trénuje v domovském gymu Conora McGregora: Potřebovala jsem změnu, abych se zlepšila, říká Pudilová (Rozhovor) 1. listopadu 2021 11:30

Autoři projektu nyní zveřejňují také první jména raperů, které fanoušci v ringu určitě uvidí. Jsou mezi nimi Moloch Vlavo, Frayer Flexking, Čis T a Rytmus. Konkrétní dvojice zápasníků zatím známé nejsou, víme však, že Rytmus se popere s raperem z jiné země. Organizace zveřejnila také seznam dalších zápasníků, mezi které patří například Gábor Boráros.

Domů
Sdílet
Diskuse