Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2021 19:20
Čas čtení 1:33
Viktor Kniš

Rytmus se popere s Gáborem Borárosem, rozdají si to v boxerském zápase

Rytmus se popere s Gáborem Borárosem, rozdají si to v boxerském zápase
Zdroj: se svolením Matúše Zeťáka
SPORT RYTMUS
Uložit Uložené

Organizace Fight Night Challenge na konci prosince připraví pro fanoušky bojových sportů netradiční událost, která přinese i zápasy známých osobností.

Rytmus se v organizaci Fight Night Challenge utká v ringu s profesionálním MMA zápasníkem Gáborem Borárosem. I když měl proti slovenskému raperovi původně nastoupit interpret z jiné země, nakonec se dočkáme neobvyklého duelu, ve kterém si to Rytmus a Gábor Boráros rozdají v boxu.

Doporučeno
Janis Joplin: Příběh „nejošklivějšího člověka v kampusu“, který za krátkou dobu dobyl svět Janis Joplin: Příběh „nejošklivějšího člověka v kampusu“, který za krátkou dobu dobyl svět 11. listopadu 2021 8:30

Zakladatel projektu Marko Šebesta říká, že o zápasech celebrit přemýšleli ještě v době, kdy nebyly populární. „Samozřejmě, může se to jevit jako kopírování, ale v dobách, kdy jsme organizaci připravovali, zahraniční trend zápasů celebrit nebyl. Kopírka to není, dávají nám vítr do plachet, že jedeme správným směrem,“ říká Šebesta.

Všechny zápasy kromě Véghova budou čtyřkolové, zápasníci se ještě budou mít možnost rozhodnout, v jakých rukavicích se poperou.

Kromě Rytmuse se poperou i Frayer Flexking, Čis T, Moloch Vlavo, Laky Royal a další. Šebesta tvrdí, že při sestavování dvojic přemýšleli i nad tím, aby dali možnost poprat se celebritám, které se nemají v lásce, ale nebyl to klíč k výběru zápasů.

Dvojice zápasníků v prvním kole FNC:

Rytmus – Gábor Boráros
Čis T – Frayer Flexking
Laky Royal – Moloch Vlavo
Attila Végh – Emanuel Newton
Michal Plesník – Erik Tlkanec
Jakub Gazdík – Denis Farkaš
Domů
Sdílet
Diskuse