Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
13. listopadu 2021 18:32
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

Rýpal do mě celý rok a pak lízal podlahu. Attila Végh reaguje na provokace Karlose Vémoly o boxerském zápase

Rýpal do mě celý rok a pak lízal podlahu. Attila Végh reaguje na provokace Karlose Vémoly o boxerském zápase
Zdroj: Oktagon MMA
SPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA
Uložit Uložené

Végh vrací úder Vémolovi.

Attilu Végha čeká po dvouleté pauze další velký zápas, tentokrát však netradičně v boxerském ringu. Jeho soupeřem bude Američan Newton. Když se tuto zprávu dozvěděl Karlos Vémola, který se dlouhodobě uchází o odvetu se slovenským šampionem, reagoval ironicky: „Viděl jsem, že Attilka se chystá na box s nějakým důchodcem z Ameriky,“ řekl v živém vysílání. Upozornil na to portál Športky.

Doporučeno
Nová hvězda Oktagonu Patrik Kincl: Karlos Vémola vždy dokáže klesnout ještě níž, Piráta v boji o titul nesmím podcenit (Rozhovor) Nová hvězda Oktagonu Patrik Kincl: Karlos Vémola vždy dokáže klesnout ještě níž, Piráta v boji o titul nesmím podcenit (Rozhovor) 12. listopadu 2021 14:45

Attila Végh si nenechal ujít příležitost a svému rivalovi odpověděl. „Může do mě rýpat. Před naším zápasem do mě rýpal rok a nakonec lízal podlahu. Kdybych poslouchal lidi jako Karlos, nebyl bych tam, kde jsem. Momentálně by se měl soustředit na svůj návrat. Přeji mu, ať se co nejdříve uzdraví,“ dodal Végh. Karlos Vémola zrušil i nejbližší zápas s Pirátem na Oktagonu 30, protože se mu ruka po operaci hojí velmi pomalu.

Domů
Sdílet
Diskuse