Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. listopadu 2021 9:06
Čas čtení 1:06
Ema Stanovská

Adele měla po rozvodu „strašlivé záchvaty úzkosti“ a zhubla 45 kilo. Řekla to v rozhovoru s Oprah Winfrey

Adele měla po rozvodu „strašlivé záchvaty úzkosti“ a zhubla 45 kilo. Řekla to v rozhovoru s Oprah Winfrey
Zdroj: Reuters/Mario Anzuoni
NEWS ADELE
Uložit Uložené

Oprah Winfrey zpovídala zpěvačku ve stejné kalifornské zahradě, v níž natočila interview s Meghan a princem Harrym.

Zpěvačka Adele poskytla v talkshow moderátorky Oprah Winfrey první rozhovor po dlouhé odmlce. Oprah si povídala s Adele ve stejné kalifornské zahradě, v níž natočila interview s Meghan a princem Harrym. Adele v rozhovoru mimo jiné řekla, že za její výraznou tělesnou proměnou byly úzkostné stavy z rozvodu.

„Po rozvodu jsem měla strašlivé záchvaty úzkosti. Úplně mě paralyzovaly a rozhodily, nebyla jsem schopna ovládat své tělo,“ řekla Adele. Úlevu nacházela v posilovně, a tak nakonec zhubla přes 45 kilo.

Přiznala, že si na margo hubnutí vyslechla i kritiku. „Nebyla jsem z toho v šoku nebo znepokojená, lidé totiž mé tělo objektivizovali během celé mé kariéry. Buď jsem příliš tlustá, nebo příliš hubená. Buď jsem příliš sexy, nebo nejsem sexy vůbec.“

O rozvodu rozhodl magazín

„Celý život jsem byla posedlá tím, abych měla nukleární rodinu, protože já sama jsem v takové nevyrůstala,“ řekla zpěvačka, jejíž otec odešel, když jí byly dva roky, píše BBC. „Už odmalička jsem si proto říkala, že až jednou budu mít děti, budeme kompletní rodina. A snažila jsem se. Velmi, velmi dlouho.“

Domů
Sdílet
Diskuse