Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. listopadu 2021 15:17
Čas čtení 0:55
Ilona Hobzová

Justin Bieber míří do Prahy! V roce 2023 odehraje koncert v O2 areně

Justin Bieber míří do Prahy! V roce 2023 odehraje koncert v O2 areně
Zdroj: Kevin Mazur/AMA2020/Getty Images
HUDBA JUSTIN BIEBER
Uložit Uložené

Populární zpěvák přijede v rámci Justice World Tour do pražské O2 arény.

Justin Bieber v pondělí oznámil nová data svého očekávaného turné Justice World Tour. Pokud patří tahle hvězda mezi tvoje oblíbence, zapiš si do kalendáře datum 12. března 2023, kdy Justin Bieber zavítá i do České republiky.

Justin Bieber v rámci Justice World Tour na pěti kontinentech a ve dvaceti zemích odehraje více než devadesát koncertů. Turné mělo původně začít už letos v létě, kvůli omezením v souvislosti s pandemií Covid-19 se ale přesunulo na rok 2022 a 2023.

Zpěvák turné zahájí v březnu 2022 v Mexiku. Po koncertech v Severní Americe se turné v srpnu na chvíli přesune do Evropy, konkrétně do Skandinávie. V září a říjnu bude následovat Jižní Amerika, jižní Afrika a Blízký východ (Izrael). Na listopad a prosinec je v plánu Austrálie.

Rok 2023 začne Bieber tour v lednu v Nizozemsku, od ledna do března 2023 plánuje koncertovat v mnoha evropských metropolích včetně Madridu, Berlína, Londýna, Paříže a Prahy.

Turné Justice World Tour dostalo název po Justinově posledním albu Justice. Vyšlo v březnu 2021 a stalo se nejstreamovanějším debutovým albem ve 117 zemích.

Doporučeno
Chceš potkat Justina Biebera nebo Katy Perry? Navštiv tyto pražské podniky vyhledávané celebritami Chceš potkat Justina Biebera nebo Katy Perry? Navštiv tyto pražské podniky vyhledávané celebritami 17. ledna 2024 16:00

Vstupenky na koncert v České republice budou pro veřejnost v prodeji od pátku 19. listopadu 2021 od 10:00 v prodejních sítích TicketPortal  a Ticketmaster. 

Zpět
Sdílet
Diskuse