Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2021 10:21
Čas čtení 1:47
Vojtěch Vanda

Budoucí vláda prozradila, jak chce bojovat s covidem. Povinné očkování podle Válka není řešení

Budoucí vláda prozradila, jak chce bojovat s covidem. Povinné očkování podle Válka není řešení
Zdroj: ODS
NEWS KORONAVIRUS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Vládní pětikoalice nastínila na tiskové konferenci svou strategii, se kterou chce zastavit epidemii koronaviru.

Budoucí vládnoucí pětikoalice stran ODS, KDU-ČSL, TOP 09, hnutí STAN a Pirátů představila svou strategii boje s koronavirem. Na středeční tiskové konferenci uvedla, že nechce s epidemií bojovat zákazy, lockdowny a plošnými uzávěrami, ale chce se spolehnout na společenskou odpovědnost, testování PCR testy a vymáhání platných opatření, s čímž by měla pomáhat i policie. Kandidát na ministra zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) navíc dodal, že povinné očkování není řešení.

Doporučeno
KORONAVIRUS: V úterý padl další rekord, potvrdilo se 25 864 nových případů nákazy KORONAVIRUS: V úterý padl další rekord, potvrdilo se 25 864 nových případů nákazy 24. listopadu 2021 7:34

„Covid tu s námi bude dál a my se s ním musíme naučit žít,“ řekl na úvod tiskové konference budoucí premiér Petr Fiala (ODS). „Musíme se to naučit jako stát, ale také jako každý jednotlivci. Je to odpovědnost vůči sobě, ale i své rodině, přátelům a kolegům v práci. Tuto vlnu nelze zastavit, můžeme se pokusit akorát zmírnit její dopady a snažit se uchránit od kolapsu náš zdravotnický systém,“ pokračoval.

Domů
Sdílet
Diskuse