Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2021 16:17
Čas čtení 1:11
Martin Adam Pavlík

Jake Paul urážel na tiskovce Johna Furyho: Nikoho nezajímáš, v životě jsi nic nedokázal, žiješ jen ze svých synů

Jake Paul urážel na tiskovce Johna Furyho: Nikoho nezajímáš, v životě jsi nic nedokázal, žiješ jen ze svých synů
Zdroj: Getty Images/Al Bello
NEWS JAKE PAUL
Uložit Uložené

Došlo k ostrému konfliktu se sprškou nadávek.

Tisková konference v Británii k boxerskému zápasu Tommy Fury versus Jake Paul, který je naplánován na 18. prosince, se místy vymkla kontrole a padala skutečně ostrá slova, píše portál MMA Fighting.

Zatímco na pódiu spolu s moderátorem seděli Tyson Fury (současný šampion těžké váhy v boxu), Tommy Fury (jeho 22letý nevlastní bratr) a John Fury (otec a trenér obou bojovníků), Jake Paul se připojil virtuálně přes velkou obrazovku ze svého domu, přičemž byl na nafukovačce v bazénu v plátěném klobouku a slunečních brýlích.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Jake Paul (@jakepaul)

Jak jinak, Paul, známý především jako youtuber, zahájil konverzaci s britskými boxery drze a arogantně. Tysonovi řekl, že vydělal letos více peněz než on, na což více než dvoumetrový obr reagoval jen stručně a s úsměvem: „O tom pochybuji.“

Tyson Fury zároveň doplnil, že Jake Paul v boxu ještě nic nedokázal a nemá jej proč uznávat. Prozradil také, že jeho nevlastní bratr Paula nepochybně porazí. Čtyřiadvacetiletý Američan však svými komentáři nejvíce zvedl tlak sedmadvacetiletému Johnu Furymu, se kterým měl nejostřejší výměnu názorů.



„Nevíš o boxu vůbec nic, stejně jako tvůj tým. Všichni jste zbyteční a brzy to zjistíte,“ řekl Paulu John Fury. „Neměl bys tak silné řeči, kdybys stál v mé přítomnosti… Přehnul bych tě přes koleno a dal ti po zadku jako pětiletému děcku,“ řekl také John.


Paul však kontroval: „Nikoho nezajímá John Fury. V životě si nic nedokázal. Žiješ jen ze svých synů. Nikdy jsi nic nedokázal,“ řekl sebevědomý Američan.


Tommy Fury má zatím v profi boxu sedm výher, z toho čtyři na knokaut, neprohrál ani jednou. Naposledy porazil v srpnu Anthonyho Taylora.

Jake Paul  Tyron Woodley
Zdroj: Getty Images/Jason Miller


Jake Paul je v profi boxu rovněž neporažený a má na kontě čtyři výhry. Dokázal porazit bývalé MMA šampiony Bena Askrena (na knokaut v prvním kole) a Tyrona Woodleyho (na body).

Domů
Sdílet
Diskuse