Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
29. listopadu 2021 6:39
Čas čtení 1:02
Ivan Koribanič

Američanka uzavřela životní pojistku na 250 000 dolarů, za dva dny ji našli zastřelenou. Z vraždy je obviněn její manžel

Američanka uzavřela životní pojistku na 250 000 dolarů, za dva dny ji našli zastřelenou. Z vraždy je obviněn její manžel
Zdroj: Texas Harris Jail
NEWS SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Yuanhua Liang žila v Texasu spolu se svým manželem Christopherem Collinsem.

Texaská policie přijala 18. listopadu telefonát. Na druhé straně linky byl Christopher Collins. Operátorovi řekl, že od své manželky dostal SMS, ve které mu píše o cizinci, který se dostal do jejich domu, uvádí New York Post.

Collins se následně setkal s vyšetřovateli přímo ve svém domě. V obýváku našli na gauči zastřelenou Liang. Policii během dokumentování místa činu překvapilo, že dům nebyl vykraden a nic nebylo zničeno. To v nich vyvolalo podezření, že Collinsův příběh se neshoduje s realitou.

Vyšetřovatelé zjistili, že trvalo 45 minut od zmiňované SMS, než Collins docvičil, navštívil kavárnu a přišel domů. Policie po pochybnostech našla ve skříňce, kterou měl Collins v posilovně, manželčinu peněženku a kosmetickou tašku. V domě našli při prohlídce bezpečnostní kamery, o kterých Christopher řekl, že je nainstaloval pro účely kontrolování manželky, když zrovna nebyl doma.

Domů
Sdílet
Diskuse