Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. prosince 2021 18:30
Čas čtení 0:59
Vojtěch Vanda

Hvězda filmu Spider-Man Tom Holland uvažuje, že v 25 letech skončí s herectvím. Důvodem je předčasná „krize středního věku“

Hvězda filmu Spider-Man Tom Holland uvažuje, že v 25 letech skončí s herectvím. Důvodem je předčasná „krize středního věku“
Zdroj: David M. Benett/Dave Benett/WireImage
OSOBNOSTI SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložit Uložené

Místo hraní tanec. Známý herec přiznal, že uvažoval, že by se vrátil ke kořenům.

Hollywoodský herec Tom Holland v poslední době uvažuje o tom, že by skončil s herectvím. Na své dilema upozornil v rozhovoru pro Sky News, během nějž propagoval nový film Spider-Man: No Way Home (česky: Spider-Man: Bez domova). Sám údajně ani neví, jestli by chtěl být ještě hercem. Jeho nerozhodnost přisuzuje „předčasné krizi středního věku“. 

Doporučeno
Tom Holland a celý štáb natočili film Spider-Man: No Way Home jako rozloučení s pavoučím mužem. Na natáčení plakali Tom Holland a celý štáb natočili film Spider-Man: No Way Home jako rozloučení s pavoučím mužem. Na natáčení plakali 15. října 2021 20:04

Podle informací webu The Guardian se pětadvacetiletý herec rozhoduje mezi herectvím a tancem, ke kterému by se mohl případně vrátit. „Ani nevím, jestli chci být hercem. S herectvím jsem začal v jedenácti letech, a od té doby jsem prakticky nedělal nic jiného,“ uvedl v rozhovoru pro Sky News Holland. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Tom Holland (@tomholland2013)

„Nyní bych chtěl dělat něco jiného. Upřímně, procházím si v pětadvacíti letech jistou krizí středního věku. Tedy krizí před krizí středního věku,“ dodal během rozhovoru, v němž promoval nový film Spider-Man: No Way Home. Od posledního filmu, jenž doplní ságu kolem Spider-Mana, se čekají velké věci. V předprodejích dokonce překonal dosavadní marvelovskou jedničku Avengers: Endgame.

Tvář filmového Spider-Mana však již nyní potvrdila, že bude účinkovat i v připravovaném životopisném filmu, v němž ztělesní zpěváckou legendu Freda Astaira. I když se tedy nejedná o konec hraní, je vidět, že se mladý herec snaží o jakousi profesní změnu hraním vážnějších rolí.

Nicméně nečekaný konec hollywoodského herce není neviděnou záležitostí. Již v roce 1941 se pro podobný konec rozhodla Greta Garbo, příkladem z posledních let by mohl být konec herecké kariéry Jacka Gleesona, jenž ve Hře o trůny ztvárnil Joffreyho Baratheona.

Domů
Sdílet
Diskuse