Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2021 12:35
Čas čtení 0:24
Dominik Vetrák

Spider-Man: No Way Home. Studio Marvel ukázalo první minutu filmu

Spider-Man: No Way Home. Studio Marvel ukázalo první minutu filmu
Zdroj: Marvel Studios/Sony
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložit Uložené

Třetí Spidey začíná přesně tam, kde skončila dvojka, takže se Peter musí vypořádat s tím, že celý svět zná jeho pravou identitu.

Kina ve světě jsou již otevřená a od 17. prosince v nich bude Spider-Man: No Way Home.

Ve filmu bude spousta překvapení, která si rozhodně nechceš nechat pokazit nekvalitním obrázkem z twitteru. První záběry z filmu však rozhodně nemůžeme považovat za spoiler.

Studio Marvel ukázalo úplně první minutu ze snímku, který začíná přesně v momentě, kdy skončila dvojka s názvem Far From Home. Celý svět zná Spideyho identitu a on se s tím musí rychle vypořádat a ochránit MJ (Zendaya) před dotěrnými lidmi.

V předchozí ukázce jsme mohli vidět například souboj Spider-Mana s Electrem a Dr. Octopusem, kteří zřejmě využívají vychytávek z laboratoře Tonyho Starka.

Doporučeno
Hvězda filmu Spider-Man Tom Holland uvažuje, že v 25 letech skončí s herectvím. Důvodem je předčasná „krize středního věku“ Hvězda filmu Spider-Man Tom Holland uvažuje, že v 25 letech skončí s herectvím. Důvodem je předčasná „krize středního věku“ 10. prosince 2021 18:30

Domů
Sdílet
Diskuse