Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. ledna 2022 14:36
Čas čtení 1:40
Ondřej Jarůšek

Šampion těžké váhy UFC se chce pobít v boxu s Tysonem Furym nebo Deontayem Wilderem

Šampion těžké váhy UFC se chce pobít v boxu s Tysonem Furym nebo Deontayem Wilderem
Zdroj: Gregory Shamus/Getty Images
SPORT TYSON FURY UFC
Uložit Uložené

Francis Ngannou má rozhodně velké ambice. Tvrdí, že by se rád utkal se světovými boxery typu Tyson Fury či Deontay Wilder.

Šampion UFC v těžké váze Francis Ngannou dobyl vrchol nejslavnější MMA ligy světa a v budoucnu by své schopnosti rád otestoval i v boxerském ringu. O své touze zazápasit si v boxu mluvil opakovaně už v minulosti, nyní však pro TMZ Sports prozradil, že mezi šestnácti provazy se chce popasovat rovnou s těmi nejlepšími. Jako soupeře by dle svých slov chtěl bývalého šampiona Denotaye Wildera nebo jeho kata a současného šampiona Tysona Furyho.

Doporučeno
Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou Z ilegálního migranta a bezdomovce se stala hvězda MMA. Francis Ngannou šokoval svět obrovskou silou 24. října 2023 11:00

Ngannou se na úplném začátku své kariéry věnoval svému boxu, až poté přešel na MMA. Nyní je rozhodnutý se k této „staré lásce“ vrátit a své pěsti chce znovu otestovat v čistě boxerském zápase. „Dříve nebo později k tomu dojde. Pokud se s UFC dohodneme na nové smlouvě, její součástí musí být i možnost zápasit v boxu,“ řekl Ngannou.

Domů
Sdílet
Diskuse