Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. ledna 2022 12:12
Čas čtení 0:28
Richard Balog

Raper Offset předvedl nové boty od Kanyeho Westa. Jsou obrovské a svítí při odrazu světla

Raper Offset předvedl nové boty od Kanyeho Westa. Jsou obrovské a svítí při odrazu světla
Zdroj: Paras Griffin/Getty Images
MÓDA
Uložit Uložené

Datum vydání ani cena za extravagantní novinku s názvem Adidas YZY NSLTD Boot zatím nejsou známy. Starší provedení najdeš v nabídce StockX od přibližně 12 tisíc korun.

Kanye West vstoupil do roku 2022 plný odhodlání a v prvních dvou týdnech představil novou partnerku, videoklip i modely mikin ze spolupráce se značkou GAP. Jeho kolega raper Offset nyní fanouškům předvedl další provedení modelu bot Adidas YZY NSLTD Boot.

Doporučeno
10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2022 nejvíc hot 10 zahraničních raperů, kteří budou v roce 2022 nejvíc hot 11. ledna 2022 7:00

Raper otestoval reflexní šedé boty v zasněženém prostředí a doplnil je o maskáčovou soupravu od značky Stussy a kuklu Supreme. Datum vydání ani cena zatím nejsou známy, ale mělo by jít o otázku několika týdnů, píše Hypebeast. Starší provedení YZY NSLTD Boot najdeš v nabídce StockX od přibližně 12 tisíc korun.

Obrovskou polstrovanou obuv, která díky technologii 3M svítí při odrazu světla, v komentářích pochválila také raperova manželka Cardi B.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by OFFSET (@offsetyrn)

Domů
Sdílet
Diskuse