Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. ledna 2022 8:58
Čas čtení 1:41
Vojtěch Vanda

Znáš Wordle? Virální hru, v níž se snažíš uhádnout slovo dne, hrají i světové hvězdy

Znáš Wordle? Virální hru, v níž se snažíš uhádnout slovo dne, hrají i světové hvězdy
Zdroj: Alexi Rosenfeld/Getty Images
TECH
Uložit Uložené

Jednoduchá hádací hra, která si získala pozornost na sociálních sítích. To je Wordle.

Pět písmen, tři barvy. O tom, zda uhodneš slovo dne, rozhodne šest pokusů. Hra, která momentálně hýbe sociálními sítěmi, je jednoduchá, nicméně to, jakým způsobem člověka chytne a nepustí, je až zvláštní. Pokud tě doposud hra Wordle minula, možná přicházíš o velkou zábavu – jejím cílem je naleznout slovo dne, které se v posledních dnech snaží nalézt i světové celebrity. Informuje o tom Wall Street Journal.

Doporučeno
Jsou levné, nemají 100 hodin a emocionálně tě zasáhnou. Toto je 10 her, které kvalitou překonávají i největší hry roku Jsou levné, nemají 100 hodin a emocionálně tě zasáhnou. Toto je 10 her, které kvalitou překonávají i největší hry roku 30. prosince 2021 16:30

Princip hry je jednoduchý. Jednou denně se připojíš přes tento odkaz na stránku hry, která je zdarma a bez reklam. Aplikace hry bohužel neexistuje.

Domů
Sdílet
Diskuse