Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2022 17:15
Čas čtení 0:43
Dominik Vetrák

Herečka z Euphorie prosila tvůrce, aby odstranili scény, ve kterých byla zbytečně nahá

Herečka z Euphorie prosila tvůrce, aby odstranili scény, ve kterých byla zbytečně nahá
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY EUPHORIA
Uložit Uložené

Druhá série Euphorie s sebou přinesla velké množství nahoty. Některým hercům se zdá, že zbytečně.

Aktuálně běží 2. série úspěšného seriálu Euphoria z prostředí amerických teenagerů. Jednu z hlavních postav jménem Cassie hraje herečka Sydney Sweeney, kterou jsme v seriálu už několikrát viděli docela nahou. Herečka si povídala s deníkem Independent a prozradila, že těch nahých scén bylo ve 2. sérii mnohem více.

Doporučeno
„Muže měním častěji než kalhotky.“ Soutěžící v novém Too Hot to Handle porušili zákaz intimností již po 8 minutách „Muže měním častěji než kalhotky.“ Soutěžící v novém Too Hot to Handle porušili zákaz intimností již po 8 minutách 23. ledna 2022 18:30

„Sam Levinson (tvůrce a režisér seriálu, pozn. red.) je úžasný. Byly tam scény, kdy Cassie neměla tričko a já jsem Samovi říkala, že si nemyslím, že je to v daných scénách zapotřebí. On odpověděl, že je to v pořádku a že to tam nepotřebujeme. Nikdy jsem neměla pocit, že by mě Sam tlačil do nahé scény či do něčeho, při čem bych se cítila nepohodlně. Když jsem to nechtěla udělat, nenutil mě.“

Herečka se už svlékala v jiných televizních či filmových projektech, ale tvrdí, že v mnoha případech se poté cítila špatně a nekomfortně. U Euphorie je to jiné a cítí se úplně jinak.

Herečka zmínila i to, že je na svou práci v seriálu hrdá, avšak zlobí ji, že se o jejím herectví a scénách nemluví tolik jako o momentech, kdy se svlékne.

Domů
Sdílet
Diskuse