Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2022 6:00
Čas čtení 0:58
Vojtěch Vanda

Program ZOH 2022 na středu: Biatlonistky se pokusí o medaili, Zabystřan s Krýzlem zabojují o úspěch ve slalomu

Program ZOH 2022 na středu: Biatlonistky se pokusí o medaili, Zabystřan s Krýzlem zabojují o úspěch ve slalomu
Zdroj: Christian Manzoni/NordicFocus/Getty Images
SPORT ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY 2022 ZIMNÍ SPORTY
Uložit Uložené

Po nepovedené středě není čas smutnit. Fandíme dále!

Medailí, které ještě nebyly rozdány, již mnoho není. Zimní olympijské hry v Pekingu sice odpočítávají poslední soutěžní dny, avšak na dobré umístění či zázrak je stále ještě dost prostoru. I pro českou výpravu, která ve středu utrpěla ztráty, co se medailových ambic týče, naši vlajku se však chystají hájit další. Například hned ve čtvrtek Kryštof Krýzl s Janem Zabystřanem.

Doporučeno
Program olympijských her na úterý: O medaili bude bojovat Ledecká i čeští hokejisté, kteří si zahrají proti Švýcarsku Program olympijských her na úterý: O medaili bude bojovat Ledecká i čeští hokejisté, kteří si zahrají proti Švýcarsku 15. února 2022 6:00

Naši dva reprezentanti v alpském lyžování pojedou závěrečnou disciplínu – slalom. Zabystřan má za sebou kombinaci, ve které si věřil, nicméně v její druhé části, slalomu, na trati spadl a závod nedokončil. Krýzl má zase za sebou nejvydařenější olympijský obří slalom, v němž skončil na 19. místě, avšak podmínky, ve kterých musel jet, byly prý nejhorší vůbec. První jízda jejich derniéry na letošní olympiádě čeká českou dvojici ve 3:15, druhá jízda v 6:45. 

Domů
Sdílet
Diskuse