Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. března 2022 15:22
Čas čtení 0:49
Martin Adam Pavlík

Ashton Kutcher a Mila Kunis vybrali pro ukrajinské uprchlíky přes 30 milionů dolarů

Ashton Kutcher a Mila Kunis vybrali pro ukrajinské uprchlíky přes 30 milionů dolarů
Zdroj: TASR/AP
ZAJÍMAVOSTI VÁLKA NA UKRAJINĚ
Uložit Uložené

Hollywoodský pár pro všechny, co přispěli, nahrál děkovné video.

Začátkem měsíce jsme tě informovali, že hollywoodský manželský pár Ashton Kutcher a Mila Kunis přispějí na pomoc Ukrajině třemi miliony dolarů. Zároveň své fanoušky vyzvali, aby přes sbírku Gofundme přispěli také. Cílem bylo dosáhnout částky 30 milionů dolarů. Jak píše Unilad, této částky se jim už podařilo docílit a dokonce ji převýšit.

Na stránce můžeš vidět vybranou částku 34 434 000 amerických dolarů. Dvojice se snažila peníze získat pro ukrajinské uprchlíky, kteří museli opustit své domovy v důsledku ruské invaze na Ukrajinu. Podle známého páru přispělo do sbírky více než 65 tisíc lidí.

Kutcher a Kunis pro ně následně nahráli děkovné video. „Jsme ohromeni a vděční za podporu, a ačkoli to není ani zdaleka řešením problému, naše společné úsilí poskytne jednodušší příchod všem, kteří se vrhli do nejisté budoucnosti,“ vzkázali.


„Chceme vám velmi pěkně poděkovat za vaši pokračující podporu. Toto je jen začátek velmi dlouhé cesty,“ dodali. Herečka Mila Kunis se narodila na Ukrajině, přičemž začátkem března prozradila, že ještě nikdy nebyla na svůj původ tak hrdá jako v současnosti.

Doporučeno
Mučili ho, bili a údajně i znásilnili. Videa moldavského tiktokera tančícího v ukrajinské uniformě válcují internet Mučili ho, bili a údajně i znásilnili. Videa moldavského tiktokera tančícího v ukrajinské uniformě válcují internet 17. července 2023 6:00

Ukrajinu podpořily v minulých týdnech i další celebrity jako Ryan Reynolds spolu s manželkou Blake Lively, Arnold Schwarzenegger, Olga Kurylenko či Madonna. Více k tomuto tématu si můžeš přečíst v našem vlákně o válce na Ukrajině.

Domů
Sdílet
Diskuse