Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. března 2022 20:34
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Batman si povídá se zohaveným Jokerem v Arkhamu. Sleduj pětiminutovou smazanou scénu z filmu The Batman

Batman si povídá se zohaveným Jokerem v Arkhamu. Sleduj pětiminutovou smazanou scénu z filmu The Batman
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložit Uložené

Sleduj napínavý rozhovor mezi Jokerem a Batmanem, který se nedostal do finálního sestřihu filmu The Batman.

Režisér filmu The Batman Matt Reeves sliboval, že jistou dobu po premiéře snímky publikují společně se studiem Warner Bros. vymazanou scénu z filmu. Jedná se o pětiminutový rozhovor mezi Batmanem a Jokerem. Režisér ale připomíná, že tato postava zatím není Jokerem, jen se jím v budoucnu může stát. 

Hraje ho Barry Keoghan, známý zejména z filmů Dunkirk či Eternals. Ve filmu se objevil v krátké scéně na konci, kde se spřátelil se záporákem Riddlerem, ale v původním sestřihu měl ještě důležitější roli, když s Batmanem diskutoval o tom, kdo je Riddler a jaké má motivy.

Batman si myslel, že mu „Joker“ může pomoci s profilováním sériového vraha. Něco ve stylu seriálu Mindhunter či filmu Mlčení jehňátek, ve kterých si agenti FBI povídali se sériovými vrahy, aby lépe pochopili jejich myšlení. 

Níže si už pusť pětiminutovou scénu, ve které vidíme, že Joker je zohavený téměř po celém těle. Je možné, že se mu to stalo během života, ale nepřekvapilo by nás, kdyby šlo o nějakou nemoc, se kterou se už narodil. Režisér Matt Reeves diváky upozornil, že kvůli těmto scénám nemají automaticky čekat, že se Joker objeví v pokračování.

Domů
Sdílet
Diskuse