Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
27. března 2022 13:07
Čas čtení 1:27
Daniel Mikolášik

Doja Cat oznámila, že končí s hudbou. Kariéru přirovnala k noční můře a fanouškům vzkázala, aby ji přestali sledovat

Doja Cat oznámila, že končí s hudbou. Kariéru přirovnala k noční můře a fanouškům vzkázala, aby ji přestali sledovat
Zdroj: Timothy Norris/Getty Images
HUDBA DOJA CAT
Uložit Uložené

Všechno to odstartoval zrušený koncert v Paraguayi, kterým si proti sobě poštvala fanoušky.

Americká raperka Doja Cat prohlásila, že má v plánu ukončit hudební kariéru. Vyjádřila se tak poté, co si proti sobě poštvala fanoušky z Paraguaye, kteří přišli na její zrušený koncert na festival Asuncionico 2022 – Music Festival Wizard v hlavním městě Asunción, informuje LA Times.

Svůj koncert totiž na poslední chvíli zrušila kvůli náročným povětrnostním podmínkám včetně záplav a bouří, které se objevily v Paraguayi. Fanouškům se však nijak neomluvila a k situaci se nevyjadřovala, což mnohé pobouřilo.

Mezitím ale stihla na Twitteru reagovat na svou show v Brazílii, ze které byla zklamaná, protože ze sebe prý nedala maximum, za což se brazilským fanouškům omluvila a přislíbila, že příště se pokusí být lepší. Tím ale ještě více naštvala paraguayské fanoušky, kteří čekali, že se omluví i jim, že svůj koncert úplně zrušila.

Twitter Doja Cat
Zdroj: Twitter/Doja Cat

Velká skupina zklamaných fanoušků jí proto pod příspěvek o Brazílii adresovala negativní komentáře. Na jeden z nich se nakonec 26letá raperka rozhodla zareagovat. „Nepřidala jsi ani jednu fotku o Paraguayi, ani jen jeden tweet, ani jedno story na Instagramu!!! Myslím, že nám něco dlužíš,“ zněl původní komentář uživatele @SofiZapattini.

Doporučeno
Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD 19. dubna 2024 15:00

Doja Cat odpověděla, že jí to je líto, ale další fanoušci reagovali, že na omluvu je už pozdě. Vzhledem k tomu, že se stále více hromadilo množství negativních reakcí, raperka zveřejnila sérii tweetů, ve kterých mimo jiné tvrdila, že končí s hudbou.

Doja Cat
Zdroj: Getty Images/Timothy Norris

„Tahle sr**ka není pro mě, takže vás opouštím. Ničeho nelituji. Nemůžu se dočkat, kdy už zmizím a nepotřebuji, abyste mi už věřili. Všechno je pro mě mrtvé, i hudba je pro mě mrtvá a já byla hloupá, že jsem si naivně myslela, že jsem k tomuto byla stvořená. Je to jako noční můra. Přestaňte mě sledovat,“ reagovala podrážděně. Některé příspěvky ale mezitím smazala.

Několikrát v příspěvcích zopakovala, že končí s kariérou a nakonec si změnila jméno na svém oficiálním účtu na Twitteru na „končím“. Později ho opět přejmenovala na „stále končím“ a nakonec na „stále a mám to v pi**“. Aktuálně kalifornskou raperku najdeš na sociální síti pod jménem „Mike Penis“.

Teprve následující týdny ale ukáží, jestli to Doja s koncem kariéry skutečně myslela vážně. Příště ji čeká koncert 15. dubna na jednom z největších hudebních festivalů Coachella v Coloradské poušti poblíž Palm Springs.

Domů
Sdílet
Diskuse