Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. dubna 2022 v 8:26
Čas čtení 0:38
Tereza Šnajdrová

Pohřešovanou 13letou dívku z Karlovarska se podařilo najít (Aktualizováno)

Pohřešovanou 13letou dívku z Karlovarska se podařilo najít (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)
NEWS POLICIE ČR
Uložit Uložené

Dívka je v pořádku.

Aktualizace 16:35 – Policie oznámila, že dívku se podařilo v pořádku najít.

Sokolovští policisté pátrali od pátku 1. dubna po 13leté dívce, která jela na výlet za svým kamarádem. Ve večerních hodinách se pak měla vrátit k babičce, avšak k ní už nedorazila. Mladá dívka měla vypnutý mobilní telefon a jeho poslední aktivita byla zaznamenána v Karlových Varech.

Doporučeno
Gazprom končí v Německu. Své pobočky má i v České republice Gazprom končí v Německu. Své pobočky má i v České republice 1. dubna 2022 v 20:08

Pohřešování dívky oznámil její otec, který uvedl, že jeho dcera měla dnešního dne, tedy 1. dubna 2022, odjet za svým kamarádem. Ten následně uvedl, že spolu opravdu byli a to do přibližně 17. hodiny. Poté mu dívka měla sdělit, že jde na vlak, jelikož pojede k babičce, kam ovšem nedojela,“ uvedl tiskový mluvčí Jan Bílek s tím, že mobilní telefon pohřešované byl vypnutý a jeho poslední aktivita byla zaznamenána v Karlových Varech.

Během soboty policie oznámila, že pohřešovanou dívku se nakonec podařilo podařilo najít. „Pohřešovaná dívka byla v pořádku vypátrána. Děkujeme všem za pomoc. Velice si vážíme spolupráce občanů a médií při pátrání,“ uvedli policisté.

Domů
Sdílet
Diskuse