Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2022 18:00
Čas čtení 1:19
Martin Adam Pavlík

Marilyn Manson údajně opět znepříjemňuje život herečce z Game of Thrones Esme Bianco. „Nezastaví se před ničím,“ tvrdí

Marilyn Manson údajně opět znepříjemňuje život herečce z Game of Thrones Esme Bianco. „Nezastaví se před ničím,“ tvrdí
Zdroj: Rich Fury/Getty Images
ZAJÍMAVOSTI MARILYN MANSON ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Herečka podnikla další právní kroky vůči Mansonovi.

Koncem loňského roku jsme tě informovali o tom, že u zpěváka Marilyna Mansona provedla policie razii v souvislosti s obviněními jeho bývalých partnerek ze sexuálního násilí a týrání. V dalším článku jsme ti přiblížili podrobnosti o tom, jakých skutků se měl zpěvák vlastním jménem Brian Warner dopustit.

Doporučeno
Marilyn Manson podal na herečku Evan Rachel Wood trestní oznámení za pomluvu. Tvrdí, že si sexuální násilí vymyslela Marilyn Manson podal na herečku Evan Rachel Wood trestní oznámení za pomluvu. Tvrdí, že si sexuální násilí vymyslela 4. března 2022 6:34

Mezi oběťmi jeho násilného chování byla kromě herečky Evan Rachel Wood také další herečka Esme Bianco, kterou si můžeš pamatovat například ze seriálu Game of Thrones. Jak píše Rolling Stone, kontroverzní zpěvák herečce znepříjemňuje život i nadále.

Bianco uvedla, že Manson se postaral o to, aby přišla o nemalou část financí, a to tím, že přesvědčil metalovou kapelu Deftones, aby ji vystřihli z videa, na kterém spolupracovali.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Esmé Bianco (@esmebianco)

Podle návrhu podaném ve středu u Okresního soudu Spojených států amerických pro centrální okres Kalifornie se Esme Bianco zúčastnila natáčení videa, které mělo být použito jako vizuální materiál sloužící pro aktuální turné kapely. Skupiny běžně své koncerty doplňují o obrazový materiál a Deftones nejsou výjimkou.

Doporučeno
Herečka z Westworldu obvinila Marilyna Mansona z týrání, manipulace a sexuálního zneužívání Herečka z Westworldu obvinila Marilyna Mansona z týrání, manipulace a sexuálního zneužívání 2. února 2021 17:43

Esme Bianco prý očekávala ekonomický přínos z výrazné publicity během celosvětového turné kapely a příležitosti pokračovat v práci s velmi vyhledávaným kreativním ředitelem, který na projekt dohlížel. Avšak poté, co kapelu konfrontoval zpěvák Marilyn Manson, Deftones se ji rozhodli z natočeného materiálu vystřihnout, a tedy část, kde Bianco vystupuje, na turné nepoužít.

Herečka se tak opět právně brání. Podle jejích slov spáchal Manson protiprávní čin, který měl narušit vztah mezi Bianco a skupinou Deftones. Podle Rolling Stone její právník tvrdil, že údajné zasahování Mansona do pracovních záležitostí herečky je pouze pokračováním jeho úsilí umlčet ji prostřednictvím hrozeb, zastrašování a nátlaku.


„Pokračováním v ohrožování mých kariérních příležitostí Warner opět demonstruje, že ani uprostřed trestního vyšetřování a občanského soudního sporu se nezastaví před ničím ve snaze umlčet své oběti,“ řekla Bianco.

„Spolupráce těch, kteří umožňují tyto zastrašovací taktiky, ukazuje, proč ti, co přežili, tak váhají, zda se přihlásí. Pokud se ti, kdo mají moc postavit se násilníkům, rozhodnou nic nedělat, oběti zůstanou samy,“ dodala.

Domů
Sdílet
Diskuse