Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. května 2022 13:14
Čas čtení 0:55
Radim Šlechta

Na D1 došlo ke srážce tří aut a kamionu. Směr na Brno je neprůjezdný

Na D1 došlo ke srážce tří aut a kamionu. Směr na Brno je neprůjezdný
Zdroj: Policie ČR
NEWS DOPRAVA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Policie České republiky varuje řidiče před nehodou.

Policie varuje veřejnost před dopravní nehodou na D1 na trase z Prahy do Brna. Na 14,5 km zasahují záchranné složky. Srazila se tři osobní auta a jeden kamion. Dvě osoby nepřežily, další jsou zraněné. Policie o tom informovala na Twitteru.

„Na 14,5 km D1 zasahují všechny záchranné složky u vážné nehody kamionu a tří osobních vozů. Dvě osoby střet nepřežily, další jsou zraněné. Směr Brno je neprůjezdný, na Prahu průjezdné dva jízdní pruhy,“ uvedla policie. Do Brna je možné použít sjezd u Modletic.

„Na místě jsme ošetřili tři zraněné. Jednu osobu s poraněním hlavy převezli záchranáři do Fakultní nemocnice Vinohrady. Druhou osobu s podezřením na zlomenou stehenní kost a pánev převezli vrtulníkem do FN v Motole, třetí osobu s poraněním ramene do Thomayerovy nemocnice. Dvě osoby svým zraněním podlehly,“ uvedla Zdravotnická záchranná služba Středočeského kraje.

Domů
Sdílet
Diskuse