Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2022 23:57
Čas čtení 0:46
Ondřej Jarůšek

Karlos Vémola porazil v boxerském zápase Marpa

Karlos Vémola porazil v boxerském zápase Marpa
Zdroj: OKTAGON MM
SPORT BOJOVÉ SPORTY BOX KARLOS VÉMOLA MARPO MMA OKTAGON MMA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Zápas Karlose Vémoly s Marpem byl zlatým hřebem boxerského turnaje Oktagon Underground.

Roky čekání skončily a na sobotním turnaji Oktagon Underground se český Terminátor Karlos Vémola v boxerském ringu utkal se svým rivalem Marpem. Oba borci si spolu poslední měsíce vyměňovali ostré vzkazy, teď ale slova nahradilo vyměňování úderů, na které fanoušci tak dlouho čekali. V zaplněné O2 areně nakonec Vémola potvrdil roli favorita a doručil slibované vítězství.

Doporučeno
Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? Poškození mozku v MMA a boxu: Jak vypadají projevy a jak se můžeš chránit? 11. května 2022 7:00

Karlos Vémola vsadil na neúprosný tlak a sílu. Marpa při každé možné příležitosti zatlačil k provazům nebo do rohu, kde se rapper zabalil do krytu, a Terminátor jej bil z minimální vzdálenosti jedním úderem za druhým. I Marpovi se podařilo trefit Vémolu několika dobře mířenými údery, nicméně bijcem to nijak viditelně neotřáslo.

Tlak Vémoly neustával a ve čtvrtém kole rozhodčí zápas přerušil. Rapper proti tomuto rozhodnutí ale výrazně protestoval, jelikož konci nepředcházelo žádné počítání a chtěl pokračovat.

Předčasné ukončení ze strany rozhodčího bylo doprovázeno bučením fanoušků, k čemuž se přímo v ringu vyjádřil i vítěz Vémola. Ten prohlásil, že oba borci do boje dali vše a nezaslouží si takovýto projev neúcty. Svého soupeře pochválil za tvrdost, protože vydržel opravdu hodně a tomuto zápasu, stejně jako on sám, obětoval kus života.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Domů
Sdílet
Diskuse