Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2022 11:19
Čas čtení 0:58
Eduard Starkbauer

Hra Star Wars Jedi: Survivor se představuje v prvním teaser traileru. Na PS5, Xboxu X a PC se objeví už příští rok

Hra Star Wars Jedi: Survivor se představuje v prvním teaser traileru. Na PS5, Xboxu X a PC se objeví už příští rok
Zdroj: Electronic Arts
TECH ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Děj pokračování Fallen Order se odehrává o pět let později. Jedi Cal Kestis se v něm musí naučit nové dovednosti a rozvíjet své spojení se Silou.

Star Wars Jedi: Survivor se přihlásil prvním teaser trailerem. Na PC, PS5 a Xbox X přijde hra v průběhu roku 2023. První obrázky i oficiální informace o nástupci hry s přívlastkem Fallen Order představili vývojáři během akce Star Wars Celebration.

Minutu a půl trvající teaser potvrzuje návrat Jediho Cala Kestise. Děj pokračování se má odehrávat pět let po událostech prvního dílu, kdy musel Cal, jeho věrný droid BD-1 a zbytek posádky lodi Stinger Mantis přežít ve světě, v němž má Impérium stále dominantnější postavení.

Z teaseru je zřejmé, že jeden z centrálních prvků prvního dílu – loď Stinger Mantis – byla zničena. Šéf vývoje studia Respawn Stig Asmussen v rozhovoru pro web starwars.com prozradil, že Star Wars Jedi: Survivor nabídne podporu ray tracingu a osvětlení v reálném čase.

„Ještě před dokončením hry Jedi: Fallen Order měl náš tým vizi, jak přenést dobrodružství pro Cala, BD-1 a posádku do pokračování. V případě hry Jedi: Survivor pracujeme v souladu s Lucasfilm Games, abychom navázali na dědictví hry Jedi: Fallen Order.

Doporučeno
Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá 12. dubna 2024 11:27

Využíváme pokročilé technologie k vytvoření dynamičtějšího boje a filmového vyprávění, abychom rozšířili Calův příběh, jak dospívá a přežívá v temných časech. Už se nemůžeme dočkat, až se o více o této hře podělíme se světem později v tomto roce.“

Star Wars
Zdroj: Electronic Arts

Vývojáři chtějí kapacitní SSD úložiště nových konzolí využít k eliminaci prostojů během načítacích obrazovek a počítají také s podporou haptických prvků nových ovladačů Playstationu 5. Komplexnějšího představení detailů a potvrzení spekulací by se mohli fanoušci dočkat už příští měsíc.

Star Wars
Zdroj: Electronic Arts
Domů
Sdílet
Diskuse