Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2022 20:15
Čas čtení 0:37
Barbora Volfová

VIDEO: Vítězka Roland Garros podpořila v projevu při závěrečném ceremoniálu Ukrajinu

VIDEO: Vítězka Roland Garros podpořila v projevu při závěrečném ceremoniálu Ukrajinu
Zdroj: TASR/AP/Christophe Ena
SPORT TENIS VÁLKA NA UKRAJINĚ ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Publikum odměnilo projev dlouhým potleskem.

Vítězka Roland Garros Iga Świątek vyjádřila během řeči při závěrečném ceremoniálu podporu Ukrajině. Publikum odměnilo projev dlouhým potleskem. Świątek vybojovala první místo na French Open po výhře 6:1, 6:3 nad Američankou Cori Gauff. Získala tak šestý titul v řadě. Informuje o tom Deník N.

Doporučeno
Barbora Krejčíková: Rodina je základ, nejen ve sportu, ale celkově v životě. Rodiče mi dali strašně moc Barbora Krejčíková: Rodina je základ, nejen ve sportu, ale celkově v životě. Rodiče mi dali strašně moc 13. dubna 2022 7:00

„Nakonec bych chtěla něco vzkázat Ukrajině – aby zůstala silná, protože válka tam stále pokračuje. Od té doby, co jsem měla svou první řeč, jsem doufala, že se situace zlepší. Nepřestanu doufat,“ prohlásila polská šampionka v závěru svého projevu. 

I Česká republika se může těšit z vítezství. Tenistka Lucie Havlíčková vyhrála juniorské Roland Garros. V dnešním finále porazila 6:3 Argentinku Solanu Sierru a navázala na loňský titul krajanky Lindy Noskové. 

Doporučeno
Česko má novou mistryni světa. Kanoistka Marie Němcová ovládla závody ve sjezdu na divoké vodě Česko má novou mistryni světa. Kanoistka Marie Němcová ovládla závody ve sjezdu na divoké vodě 4. června 2022 18:58

Body z nadcházejícího Wimbledonu se nebudou počítat do světového žebříčku kvůli zákazu účasti ruských tenistů. ATP i WTA ve svých prohlášeních zdůraznily, že zákazem ruských a běloruských hráčů porušil Wimbledon dohody o hodnocení.

Domů
Sdílet
Diskuse