Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
8. června 2022 7:36
Čas čtení 0:56
Dominik Vetrák

Sleduj zábavnou ukázku z filmu The Gray Man, který vznikal i v Praze. Ryan Gosling si hraje na Johna Wicka a poráží Chrise Evanse

Sleduj zábavnou ukázku z filmu The Gray Man, který vznikal i v Praze. Ryan Gosling si hraje na Johna Wicka a poráží Chrise Evanse
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX THE GRAY MAN
Uložit Uložené

Akční blockbuster The Gray Man vyjde na Netflixu 22. července. Sleduj nové záběry z filmu.

The Gray Man je nejdražší film, jaký kdy Netflix vyprodukoval. Údajně stojí více než 200 milionů dolarů a hlavní role v něm hrají Chris Evans, Ryan Gosling a Ana de Armas. Streamovací služba Netflix a tvůrci snímku věří kvalitě filmu natolik, že už pracují na scénáři pokračování a prequelu, takže se podíváme také na události, které předcházely těm z první části.

Doporučeno
Netflix vydal první trailer k filmu The Gray Man. Natáčel se v Praze a hrají v něm Chris Evans či Ryan Gosling Netflix vydal první trailer k filmu The Gray Man. Natáčel se v Praze a hrají v něm Chris Evans či Ryan Gosling 24. května 2022 17:12

Netflix během aktuální události The Geeked Week zveřejnil nový klip z filmu. Jedná se o krátkou nepřerušovanou scénu, během které vidíme postavu herce Ryana Goslinga v akci. Zabíjí jednoho nepřítele za druhým, až narazí na postavu herce Chrise Evanse, který ho loví. Do děje se zaplete i postava herečky Any de Armas. Minimálně akce vypadá v tomto filmu skvěle.

Příběh je založen na románu Marka Greaneyho z roku 2009. Hlavní postavou je takzvaný Gray Man aka Court Gentry, bývalý agent CIA a nájemný vrah na volné noze. Hraje ho Ryan Gosling (La La Land). Proti němu se postaví další agent a jeho bývalý kolega Lloyd Hansen v podání Chrise Evanse (Captain America).

Film zrežírovali bratři Russoové, kteří dříve režírovali Avengers: Infinity War a Endgame. Část snímku natočili také v Praze.



Mohlo by tě zajímat:
10 nejlepších filmů Toma Cruise
– V Refresheru ti přinášíme zajímavé informace ze světa filmů. Více novinek najdeš v této sekci.
– V naší filmové databázi najdeš spoustu tipů na různé rodinné a jiné filmy z celého světa. Objevuj, hodnoť, recenzuj své oblíbené filmy.

Domů
Sdílet
Diskuse