Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. června 2022 17:05
Čas čtení 0:30
Daniel Mikolášik

Známý tiktoker Cooper Noriega zemřel ve věku 19 let

Známý tiktoker Cooper Noriega zemřel ve věku 19 let
Zdroj: Cooper Noriega
OSOBNOSTI TIKTOK ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Noriega často veřejně mluvil o duševním zdraví a svých někdejších bojích se závislostí na drogách.

Cooper Noriega, známý tvůrce obsahu na platformě TikTok, zemřel ve věku 19 let. Jeho tělo bylo nalezeno bez známek života na parkovišti ve městě Burbank v Kalifornii, severně od Los Angeles. Za mrtvého byl prohlášen ve čtvrtek, informuje NBC.

Doporučeno
Čelila jsem stalkingu i výhružkám. Raper Schyzo sliboval odměnu tomu, kdo mi podřízne hrdlo, říká tiktokerka Mína (Rozhovor) Čelila jsem stalkingu i výhružkám. Raper Schyzo sliboval odměnu tomu, kdo mi podřízne hrdlo, říká tiktokerka Mína (Rozhovor) 14. února 2022 7:00

Příčina smrti není jasná, případ je stále ve stadiu vyšetřování. Na TikToku má 2,2 milionu sledovatelů. Pár hodin před smrtí zveřejnil na sociální síti video, ve kterém leží v posteli, s popisem: „Kdo další si myslí, že zemře mladý? Nebo si to myslím jen já?“

Noriega často veřejně mluvil o duševním zdraví a svých někdejších bojích se závislostí na drogách. Nedávno dokonce založil veřejný kanál na platformě Discord, kde mohli lidé otevřeně diskutovat o problémech duševního zdraví.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Cooper Noriega (@cooper.noriega)

Domů
Sdílet
Diskuse