Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. července 2022 20:05
Čas čtení 0:43
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Muži v Turecku zbili žraloka mopem, blížil se k pláži plné dětí

VIDEO: Muži v Turecku zbili žraloka mopem, blížil se k pláži plné dětí
Zdroj: Pexels/Vova Krasilnikov
ZAJÍMAVOSTI TURECKO ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Zvíře nakonec odplavalo pryč.

Jen v sobotu jsme tě informovali o případu z Egypta, kde žralok zabil starší turistku. Odtrhl jí ruku i nohu. Jako zázrakem se jí přesto podařilo doplavat na břeh, později však na následky poranění zemřela. 

Jak informuje Irish Mirror, nebezpečný žralok se objevil i nedaleko pláže v tureckém letovisku Marmaris na jihozápadě Turecka. Když si skupina mužů v moři všimla, že se ke břehu plnému dětí blíží žralok, překvapivě nezpanikařila, ale snažila se naopak hrdinně zvíře odehnat.

Po chvíli jeden ze skupinky donesl mop a ohnal se po žralokovi. Ten na chvíli zmizel, ale brzy se vrátil, a tak ho jeden z mužů udeřil znovu, načež zvíře odplavalo pryč. Svědkům kuriózní situace se podařilo celý incident zachytit na video. 

O tom, co je třeba dělat v případě střetu se žralokem, si můžeš přečíst v našem rozhovoru s fotografem a potápěčem Richardem Jaroňkem. Ten si za svou kariéru odnesl z vody už tři pokousání žraloky.

Domů
Sdílet
Diskuse