Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2022 20:06
Čas čtení 0:51
Dominik Vetrák

VIDEO: Tom Hardy vybojoval zlato na turnaji džiu-džitsu. Na závěr se objímal a fotil s fanoušky

VIDEO: Tom Hardy vybojoval zlato na turnaji džiu-džitsu. Na závěr se objímal a fotil s fanoušky
Zdroj: Samir Hussein/WireImage
OSOBNOSTI BOJOVÉ SPORTY TOM HARDY VELKÁ BRITÁNIE VIDEO
Uložit Uložené

Tom Hardy si benefičně zasoutěžil, vyhrál a potěšil všechny fanoušky, kteří mu přišli do cesty.

Čtyřiačtyřicetiletý britský herec Tom Hardy je nesmírně oblíbený, takže když se objeví na veřejnosti, sociální sítě pokaždé explodují. O víkendu se takto ukázal ve městě Wolverhampton kousíček od Birminghamu, kde se zúčastnil charitativního turnaje v bojovém umění džiu-džitsu. Ten pořádala charitativní organizace Reorg, výtěžek z turnaje putuje do rukou lidem žijícím s posttraumatickou stresovou poruchou či vážně zraněným vojákům, informoval server ITV.

Doporučeno
Andrew Tate jako rozkošná baletka nebo teenagerka. Lidé si střílí z toxického influencera Andrew Tate jako rozkošná baletka nebo teenagerka. Lidé si střílí z toxického influencera 22. srpna 2022 14:10

Tom Hardy je ambasadorem této organizace a po letech se zúčastnil i jednoho z jejich turnajů. Jak vidíš na videu níže, Hardy neměl velké problémy vyhrát ve finále, a odnesl si tak domů zlatou medaili. Po skončení svých soubojů si ještě povídal a fotil s fanoušky, kteří do města přicestovali jen kvůli němu. 

Anketa:
Jsi fanda Toma Hardyho?
Jasně!
Je ok.
Moc ho nemusím.
Jasně!
93 %
375 Hlasů
Je ok.
6 %
25 Hlasů
Moc ho nemusím.
1 %
4 Hlasy

Jedna z fanynek, která přijela na místo i se svým šestiletým synem, popsala podle serveru Birmingham Mail setkání s Tomem tak, že když je po příchodu nejdříve organizátoři poslali domů a její syn z toho začal brečet, Tom si toho všiml a jejího syna Ollieho objal. Dokonce mu věnoval svou čepici s podpisem. I další fanoušci, kteří se s Tomem viděli osobně, o něm píšou jen to nejlepší, když sdílí své fotky s hercem na sociálních sítích. Snad i přes velkou slávu zůstává populární Tom Hardy hlavně milým chlapíkem.



Seznam nejlepších filmů herce Tom Hardy najdeš v naší filmové databázi.
Domů
Sdílet
Diskuse