Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2022 14:10
Čas čtení 1:04
Radim Šlechta

Andrew Tate jako rozkošná baletka nebo teenagerka. Lidé si střílí z toxického influencera

Andrew Tate jako rozkošná baletka nebo teenagerka. Lidé si střílí z toxického influencera
Zdroj: Andrew Tate
NEWS SOCIÁLNÍ SÍTĚ TIKTOK
Uložit Uložené

Memy s upraveným Andrewem Tatem mají miliony zhlédnutí.

Tvůrci memů si dělají legraci ze samozvaného životního kouče a bývalého kickboxera Andrewa Tatea. Jeho obličej lepí na těla baletek, princezen a „růžových dívek“ z počátku tisíciletí. Tvůrci takto reagují na fakt, že se Tate objevoval na feedech sociálních sítí čím dál víc a bylo v podstatě nemožné se jej zbavit.

Internetová streamerka Morgan, která stojí za úspěšnými memy, v rozhovoru pro server BuzzFeedNews řekla, že na Andrewa narážela v podstatě v jednom kuse. „Uvědomila jsem si, že je to kretén. Nechápala jsem, že takový člověk může být vůbec skutečný,“ popsala. Na Discordu se ptala lidí, jaké montáže by měla udělat. Na základě jejich impulzů například přidělala Tateův obličej na svou hlavu. 

Další montáže zachycují Andrewa například jako baletku. Jeden z tvůrců zachytil celý proces přeměny z protahujícího se boxera na cvičící tanečnici na TikTok. Tato konkrétní sekvence má na sociální síti téměř 5 milionů zhlédnutí. Dohromady se parodická videa pod hashtagem s Tatoevým jménem vyšplhala na téměř třináct milionů zhlédnutí.

Andrew Tate je známý především svými kontroverzními názory a výroky na adresu žen. Nechával se slyšet, že ženy jsou jen majetkem svých mužů a měly by přijímat odpovědnost za to, že jsou sexuálně napadané.

Domů
Sdílet
Diskuse