Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
10. září 2022 9:12
Čas čtení 0:42
Jakub Paulík

Malá mořská víla Ariel se v hrané verzi od Disney představuje v prvním traileru

Malá mořská víla Ariel se v hrané verzi od Disney představuje v prvním traileru
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY FILM
Uložit Uložené

Hlavní postavu si zahrála mladá Halle Bailey.

Disney na letošní akci D23 představilo několik připravovaných novinek. Jednou z nich je i více než minutový teaser na hranou verzi The Little Mermaid, která je v češtině spíše známá pod názvem Malá mořská víla. Premiéra hrané verze je stanovena na rok 2023.

Pokud jsi viděl známý animovaný film z roku 1989, jistě si vzpomeneš na některé jeho příběhové části, zejména na princeznu Ariel. Tu v hrané verzi ztvárnila 22letá Halle Bailey, která nazpívala staré známé hity, jako například Part of Your World.

Hlavní hrdinka se bude ve filmu pokoušet prozkoumat svět lidí, přičemž se zamiluje do prince Erica, ztvárněného Jonahem Hauer-Kingem. Její láska se však setká s odporem otce, krále Tritona, kterého hraje Javier Bardem.

Ve filmu uvidíme také obávanou Uršulu, ztvárněnou Melissou McCarthy, a nové postavy Perlu a Karinu, které hrají Lorena Andrea a Kajsa Mohammar. Novou Malou mořskou vílu režíroval Rob Marshall. Ten v roce 2002 natočil na Oscara nominovaný muzikál Chicago. Naposledy však u diváků a kritiků nepochodil s muzikálem Mary Poppins (2018), který byl výrazně průměrný, až podprůměrný (naši recenzi najdeš zde).

Domů
Sdílet
Diskuse